وب سایت یوتیوب از سال ۲۰۰۵ میلادی کار خود را توسط سه جوان با نام های استیو چن، چاد هرلی، جاوید کریم شروع کرد. یوتیوب در ابتدای کار خود با رشدی خیره کننده مواجه شد ، که این رشد از چشم سهام داران گوگل مخفی نماند. یک سال پس از راه اندازی در سال ۲۰۰۶ توسط گوگل خریداری شد و جزء شاخه های اصلی این سایت قرار گرفت. هم اکنون بعد از گوگل، پر بازدیدترین وب سایت جهانی است،که درآمد روزانه ان حدود ۱ میلیون دلار می باشد.در ادامه به بررسی قوانین یوتیوب به طور کامل خواهیم پرداخت.
پس از پیوستن به گوگل امکاناتی نظیر قرار دادن تبلیغ درکنار ویدئو ها و مشاهده فیلم های یوتیوب با کیفیت اچ دی به آن اضافه گردید. این وب سایت نیز مانند دیگر وب سایت های محبوب و جهانی برای جلب فالوئر ، قوانین و مقررات خاصی را دارد که درصورت رعایت نکردن آنها صفحه شخصی شما در این سایت مسدود خواهد شد. با اجرای این قوانین افراد با آرامش خاطر بیشتری از یوتیوب بهره می گیرند.

قوانین یوتیوب
اگر میخواهید به خانواده بزرگ و پر بازدید یوتیوب بپیوندید و علاوه بر لذت بردن از ویدئو های جذاب آن ،ویدیو های خود را نیز با دیگران به اشتراک بگذارید، ویا از این راه کسب درآمد کنید،بایستی قوانین یوتیوب ومقررات این وب سایت را رعایت کنید.
در سال های ابتدایی ،افراد بدون محدودیت ویدئو ها ومحتوا های خود را به اشتراک می گذاشتند اما به مرور فیلم ها وتصاویر جنسی یا خشن به آن راه پیدا کردند که موجب ناراحتی و شکایت بسیاری از کاربران شد.این نظرات منفی حتی شامل کامنت ها هم می شد.
به طوری که در سپتامبر ۲۰۰۸، روزنامه دیلی تلگراف اظهار داشت که یوتیوب بدنام است و نظرات کاربران آن تهاجمیترین نظرات بر روی اینترنت است و بسیاری از این نظرات را بیادبان و بیسوادان می نویسند.
گاردین در سال ۲۰۰۹ اعلام کرد:
پرخاشگری، آمیزش جنسی و نوسانات خشم، محتویات ویدئوهای یوتیوب هستند. نظرات کاربران یوتیوب سرچشمهای از بحث و جدل کودکانه عاری از شرم است و باعث خندهی انسان میشود.
در پی شکایت ها و نا رضایتی های فراوان که منجربه هزینه ها و جریمه های گزاف برای این شرکت شد ،تصمیم گرفتند که قوانین وضوابطی را در نظر بگیرند.
قوانین مربوط به بخش اعتبار یوتیوب
یوتیوب دارای مقرارتی به منظور کاهش سوءاستفاده از وب سایت خود است. ازجمله می توان به محدودیت در پخش تصاویری با محتوای جنسی، سوءاستفاده از جانوران،نفرتپراکنی و هم چنین رفتار غارتگری و از همه مهم تر رعایت کپی رایت اشاره کرد، که از تکثیر محتوای ارسالی بدون رضایت صاحب ویدئو جلوگیری میکند.قوانین یوتیوب در این خصوص بسیار سختگیرانه و دقیق است، به همین دلیل تمامی کاربران آن، فعالیتهای خود را بر مبنای همین اصل ادامه میدهند.
به گفته یوتیوب:
ما قوانین سختگیرانهای برای ارسال ویدئوهای نامناسب ساختهایم و برخی ویدئوها پیش از ارسال به وب سایت، بارها مورد بازبینی قرار میگیرند. زمانی که ویدئویی را در یوتیوب آپ لود می کنیدوصفحهای با پیام زیر برای شما به نمایش در می اید:
«Do not upload any TV shows, music videos, music concerts or without permission, unless they consist entirely of content that you created yourself»
که به معنای برنامههای تلویزیونی، ویدئو موسیقی، کنسرت موسیقی یا تبلیغات، بدون اجازه صاحب اثر آپلود نمیشود، مگر این که محتوای آن را خودتان به طور کامل ایجاد کرده باشید. یوتیوب پیش از ارسال ویدئو ها، آنها را باز بینی و اگر حقوق کپی رایت در آنها رعایت نشده باشد، طبق قوانین کپی رایت پیام هشداری برای کاربر ارسال کرده وسپس درخواست ارسال را حذف میکند.
عدم رعایت قوانین، منجر به بسته شدن حساب کاربری میشود
اگر سه مورد نقض خط مشی را جمع کنید ، حساب YouTube شما برای همیشه بسته می شود و دیگر نمی توانید به فیلم ها و سایر اطلاعاتی که در آن بارگذاری کرده اید دسترسی پیدا کنید. پس اگر می خواهید کانال خود را حفظ کنید ازعکس،فیلم یا موسیقی دیگران استفاده نکنید.
هیچ وقت از بینندگان خود نخواهید که بر روی تبلیغات موجود در کانال شما کلیک کنند،حتی درخواست آن هم باعث مسدودشدن کانال شما می شود، زیرا خلاف قوانین یوتیوب میباشد. شما خودتان هم نمیتوانید و نباید بر روی تبلیغات ویدئو های خودتان کلیک بکنید .
یوتیوب خریدن هر نوع لایک یا سابسکرایبر را به راحتی متوجه می شود و کانال شما را برای همیشه مسدود میکند.
دسترسی کودکان خود را ایمن کنید
از اول ژانویه ۲۰۲۰ این وب سایت اعمال محدودیت های محتوایی برای کودکان راتحت عنوان child directed آغاز کرده. وشما برای امنیت کودک خود می توانید از کانال کودک پسند یا همان child directed که در معنای واقعی به کارگردانی کودک ترجمه می شود،استفاده کنید.
اگر کانال شما “کودک پسند” باشد دیگر نمی توانید محتوای مربوط به بزرگسالان را ارسال کنید.
به همین منظور برای آپلود ویدئو ، کاربران باید کادری را علامت بزنند که نشان می دهد ویدیوی مورد نظر “برای کودکان” تهیه شده است.
با علامت زدن این گزینه، از نمایش تبلیغات پیشنهادی ،که مطابق با ضوابط ویدئو و با توجه به علائم قبلی نشان داده شده است،جلوگیری می کند. این دستور العمل جدید به قوانین یوتیوب اضافه شده و برای هر ویدیویی که در پایگاه داده وجود دارد اعمال می شود. حتی اگر هزاران ویدئو آپلود کرده باشید ، هر کدام جداگانه بازبینی و مناسب بودن آن برای کودکان مورد بررسی قرار میگیرد.
لازم به ذکر است که حداقل سن تعریف شده برای داشتن کانال یا همان صفحه یوتیوب ۱۳ سال می باشد.ویدیویی که در صفحه کودکان منتشر می شود و دارای محتوا ، زبان یا تصاویر بزرگسالان است ، برای فرستنده آن جریمه در پی خواهد داشت.
نشان تایید یا همان تیک خاکستری چیست؟
این تیک به کانال رسمی یک خالق ، هنرمند ، شرکت یا چهره عمومی تعلق می گیرد. برای بدست آوردن نشان تأیید ، زمان و تلاش لازم است زیرا باید به تمام معیارهای تعیین شده برسید.
دررسانه های اجتماعی ، تأیید یک مزیت اضافی به یک پروفایل می دهد. این تیک دو چیز را تأیید می کند. اول ، شخصی که صاحب آن حساب است، واقعا خودش دارد آن حساب را مدیریت می کند. دوم اینکه آن فرد به صورت حرفه ای در کانال فعالیت دارد.
یک نشان تأیید به شما کمک می کند تا کانال شما با سایر کانال های “جعلی” تمیز داده شود. فالوئر های شما می توانند به واسطه همین تیک شما را راحت تر پیدا کنند. اما به دست آوردن این تیک خاکستری خیلی هم کار راحتی نیست. برای دریافت این تیک طبق قوانین یوتیوب شما باید حداقل ۱۰۰ هزار فالوئر واقعی داشته باشید.
برای دریافت بهترین نتیجه از کانال یوتیوب خود، کافی است به عنوان یک تولید کننده محتوای فعال و به روز، با رعایت قوانین یوتیوب، اعتماد کاربران را جلب کرده و به روند خلاقانهی دائمی برای پیشبرد اهداف خود داشته باشید.
مقالات مرتبط :
- دانلود ویدیو از یوتیوب به همراه آشنایی با نحوه بارگیری
- کسب و کار در یوتیوب به همراه توضیخات کامل درباره مزایای آن
- دانلود از یوتیوب به همراه معرفی بهترین روش های دانلود از آن