یوتیوب از بزرگترین مارکتهای تبلیغاتی دنیا محسوب میشود که روزانه میلیونها تبلیغ را برای کاربران خود به نمایش میگذارد. تبلیغات در یوتیوب به سه صورت انجام میشود؛ اولین روش برقراری ارتباط با یوتیوب و دادن تبلیغ غیرمستقیم به آن است. دومین روش به صورت مستقیم و توسط ساختن اکانت و بارگزاری ویدیو از برند خود و انجام تبلیغات داخل آن است و سومین روش دادن تبلیغات به یوتیوبرها است.
تبلیغات در یوتیوب ؛ دنیایی متفاوت
در دنیای رویاهای ما ممکن است بشود بیزینسی را راه اندازی کرد بدون آنکه نیاز به تبلیغات داشته باشد اما در واقعیت شرایط کاملا متفاوت است. شما برای معرفی برند خود و ایجاد زمینه برای پیشرفت آن نیازمند تبلیغات و پرداخت هزینه هستید اما باید بدانید که هزینه کردن برای تبلیغات لزوما به معنای دستیابی به موفقیت نیست و مطرح شدن برند شما نیست و باید پلتفرم و بستر مناسبی برای تبلیغات خود پیدا کنید که بازدهی مطلوب شما را داشته باشد. میشود گفت یوتیوب از بهترین پلتفرمهایی است که ارزش سرمایهگذاری برای تبلیغات شما را دارد.
چرا باید به یوتیوب تبلیغات بدهیم؟
۱) مخاطبان یوتیوب حدودا شماری برابر با ۱۹ بیلیون نفر را در برمیگیرند! این عدد شامل افرادی است که ماهیانه حداقل یک بار یوتیوب را چک میکنند و همانطور که میدانید این گسترهی مخاطب اعجاب برانگیز است. این افراد بیلیونها ساعت ویدیو در روز نگاه میکنند و تبلیغات در یوتیوب را به میزان باورنکردنیای پربازده میسازند.
۲) یوتیوب دومین پلتفرم محبوب جهان، بعد از گوگل است و با بررسی میزان زمانی که افراد در این دست اپلیکیشنها صرف میکنند، نتیجه گرفته شده یوتیوب آن بستری است که بیشترین زمان حضور افراد در پلتفرمها را از آن خود کرده است.
۳) اپلیکیشن یوتیوب محبوبترین اپ تلفنهای ios در سال ۲۰۱۸ شناخته شد و از غولهایی مانند اینستاگرام، فیسبوک، اسنپ چت، جیمیل و گوگل مپ امتیاز بسیار بالاتری داشت.
۴) میزان توجه افراد به محتوای یوتیوب ۸۳% است که عدد بسیار قابل توجهی است. برای اینکه بزرگی این عدد را متوجه بشوید، میزان توجه به تلوزیون عددی معادل با ۴۵% است.
۵) ۸۴% از خریداران بعد از دیدن یک ویدیوی تبلیغات در یوتیوب اقدام به خرید آن کالا میکنند.
۶) با دیدن حداقل ۳۰ ثانیه از تبلیغات یوتیوب، ۲۳% احتمال بازدید از صفحهی برند شما، عضو شدن در کانال شما، به اشتراک گذاشتن ویدیو شما و خرید از برندتان بیشتر میشود.
با توجه به دلایلی که برای شما در بالا بازگو کردیم، تبلیغات در یوتیوب یک سرمایهگذاری و یک بردِ خالص برای برند شماست که روند انجام آن بسیار آسان است. در ادامه چگونگی انجام تبلیغات در این پلتفرم را برای شما توضیح میدهیم.
چگونه تبلیغات در یوتیوب انجام دهیم؟
۱) یک کانال یوتیوب و یک اکانت گوگل ads بسازید.
با این پیش فرض که بیشتر شما در حال حاضر این دو اکانت را دارید، میتوانید از این مرحله بگذرید اما اگر شما جزو افرادی هستید که یکی از این دو مهم یا هر دو را ندارید، اولین قدم برای شما ساختن این دو اکانت است.
۲) تبلیغ خود را بارگزاری کنید.
زمانی که پروفایل شما ساخته شد، شما به راحتی میتوانید ویدیو تبلیغ خود را آپلود کنید.
از طریق داشبورد یوتیوب، دنبال یک آیکون دوربین در سمت راست بالای صفحه بگردید؛ اگر روی آن کلیک کنین، دو گزینهی آپلود کردن ویدیو و گذاشتن لایو برای شما نمایش داده میشود؛ گزینهی آپلود ویدیو را انتخاب کنید. در این مرحله شما توانایی این را دارد که گروه مخاطبین خود را انتخاب کنید. پابلیک و عمومی، خصوصی، لیست شدهها و لیست نشدهها انتخاب کنید. این گزینه کاملا به شما بستگی دارد؛ اگر که میخواهید تبلیغات خود را جدا از بستر کانال یوتیوب خود قرار دهید گزینهی پرایوت (خصوصی) را انتخاب کنید اما اگر میخواهید بستر کانال خود را تبلیغاتی قرار دهید، عمومی و یا لیست شده را انتخاب کنید. بهرحال شما هر زمانی که بخواهید حتی بعد از بارگزاری ویدیو میتوانید این تنظیمات را تغییر دهید؛ خیالتان راحت باشد!
۳) یه کمپین جدید ایجاد کنید.
بعد از یوتیوب، نوبت به گوگل ads میرسد. در اینجا شما میتوانید کمپینها جدید ایجاد کنید؛ کمپین را از منو انتخاب کنید و به راحتی آنرا فعال کنید.
۴) هدف خود را مشخص کنید.
این گزینه یک مورد آپشنال و انتخابی است اما مشخص کردن آن پروسهی تبلیغات شما را بسیار دقیقتر میکند. در گوگل ads شما آپشنهای نظیر فروختن، معرفی برند، پیشرفت اپ، ترافیک وبساید و غیره را دارید. با انتخاب هر کدام از این هدفها، گوگل ads کمپینهای مرتبط با آنها را به شما پیشنهاد میکند که این خود پروژه تبلیغات شما را موفقتر میسازد. تبلیغات در یوتیوب با دنبال کردن این دستورها از شما تنها ۱۰ دقیقه زمان میگیرد.
۵) مدل کمپین خود را انتخاب کنید.
۶) فرمت تبلیغ خود را انتخاب کنید.
در این مرحله فرمت تبلیغ باید با هدف انتخابی شما هماهنگی داشته باشد تا به بهترین نتیجه دست پیدا کنید.
۷) کمپین خود را آراسته کنید.
در این قسمت شما میتوانید کمپین انتخابی خود را سازماندهی کنید و این آخرین شانس شما برای تغییر هدف انتخابیتان است. شما در این قسمت میتوانید برای کمپیت خود اسم انتخاب کنید که زمان انتشار با آن شناخته شود.
۸) کلمات طلایی و سرتیترها را انتخاب کنید.
در آن قسمتی که مخاطبان خود را انتخاب میکنید، قادرهستید مشخص کنید در چه مدل ویدیوهایی تبلیغ شما نشان داده شود. کلمات طلایی که مربوط به برند شما میشود و مخاطبان آن را جستجو میکنند را اضافه کنید. تمام ویدیوها سرتیتر و زیر تیتر مناسب خود را دارند؛ شما هم آنها را انتخاب کنید.
۹) لینک url ویدیو تبلیغ خود را در گوگل ads درج کنید.
به استپ دو برگردید! لینک ویدیو بارگزاری شدتون رو کپی کنید و در گوگل ads درج کنید.
آخرین کاری که باید انجام دهید اضافه کردن جزییات مورد نیاز و درنهایت تبلیغ شما بر روی یوتیوب منتظر خواهد شد. شما به راحتی با تبلیغات در یوتیوب، بزرگترین پلتفرم تبلیغات در دنیا، برند خود را به جهان معرفی خواهید کرد.
مقالات مرتبط :
- شبکه یوتیوب به همراه معرفی کامل کاربرد و ویژگیهای آن
- چگونگی نحوه ورود به سایت یوتیوب و استفاده از امکانات آن؟
- نحوه کار با یوتیوب به همراه معرفی مزایا و امکانات آن